Soha ilyen pazar adventje nem volt még az oligarcha szakmának

POLITIKA
2016 december 19., 16:05

Szerda óta tudjuk Felcsútról, hogy nehéz számon tartani, mekkora is az ember vagyona, a pénz „van, amikor elég, van, amikor kevés, van, amikor sok”. Arról nem beszélve, hogy bárkivel bármi történhet, hiszen rossz üzletekkel akár holnapután is földönfutóvá válhat az, aki most nem egy átlagember, és ne felejtsük: bármilyen magasságban könnyű elcsúszni és az élet egészen szélsőséges dolgokat is hozhat.

De ami a legfontosabb:

„Azt gondolom, hogy mindenki amúgy a maga sikere kovácsa, ez bárki legyen, azt gondolom, tehát mindenki, mindenki, tehát kell hozzá, hogy valamire vigye. Vagy valamire ne vigye. Ahhoz is kell ám nagyon sok minden.”

Így viszont már könnyebb beleélnünk magunkat, hogyan is nézhet ki egy tetőtől talpig magyar oligarcha adventi naptára apró kis meglepetésekkel, csecsebecsékkel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.