Kapás Boglárka: Egységesek az úszók a Gyárfás-ügyben

sport
2016 december 20., 07:21
comments 58

A Magyar Nemzetnek nyilatkozott a sokáig vashiánnyal és vérszegénységgel küzdő, a medencébe ezekben a hetekben visszatérő, és a jövő évi budapesti világbajnokságra készülő Kapás Boglárka.

Rio de Janeiro, 2016. augusztus 8..Kapás Boglárka a 2016-os riói nyári olimpia 400 méteres gyorsúszás versenyszámának döntője után a Rio de Janeiró-i Olimpiai Uszodában 2016. augusztus 7-én. Kapás Boglárka a negyedik helyen végzett..MTI Fotó: Kovács Tamás
photo_camera Rio de Janeiro, 2016. augusztus 8..Kapás Boglárka a 2016-os riói nyári olimpia 400 méteres gyorsúszás versenyszámának döntője után a Rio de Janeiró-i Olimpiai Uszodában 2016. augusztus 7-én. Kapás Boglárka a negyedik helyen végzett..MTI Fotó: Kovács Tamás

Kapást természetesen az úszószövetségben zajló változásokról is faggatta a lap, megkérdezték tőle, hogy valóban sűrűbb-e most a kapcsolattartás a sportolók között, mint volt, és napi kapcsolatban állnak.

Gyárfás Tamás korábban úgy próbálta beállítani, hogy Hosszú Katinka magánakciójáról van szó, amihez csak néhányan csatlakoztak.

"Az úszótársaimmal teljes az egység közöttünk a követelésekben. Valaminek, de történnie kellett ahhoz, hogy csapategység legyen az úszósporton belül. Most megvan, és már rég hiányzott ez"

válaszolta Kapás, arról viszont nem beszélt, kit látni szívesen Gyárfás helyén a január 8-i elnökválasztás után.

Kapás csak idén négy Európa-bajnoki aranyérmet szerzett, a riói olimpián pedig ezt megtoldotta egy 800 méter gyorson behúzott bronzzal. 400, 800 és 1500 gyorson tervez rajtkőhöz állni a jövő évi vébén, de szóba jöhet még a 4x200 méteres női gyorsváltó is. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.