Az ATV-s fizetéséhez képest jóval kevesebbet kap Kálmán Olga a Hír TV-nél

media
2016 december 22., 06:59
comments 294

Közleményben reagált az egykori Fidesz-szócső Simicska-médiabirodalom az új Fidesz-szócső médiabirodalom vádjaira, melyek az utóbbi napokban jelentek meg a Hír TV-vel kapcsolatban.

Amióta kiderült, hogy Kálmán Olga otthagyja a Hit Gyűlekezete kezében lévő ATV-t és a Hír TV-nél folytatja, a fideszes bulvármocsárban egymást érik a cikkek Kálmán távozásával kapcsolatban. Többek között arról is írtak a Habony Árpádhoz köthető propagandablogok, hogy a műsorvezetőnő az eddigi fizetésének többszörösét, négymillió forintot kap majd havonta.

A Magyar Nemzet ugyanakkor arról ír, hogy a Hír TV-nél cáfolták ezt az értesülést, és

annyit árultak el, hogy a riporter ATV-s kereseténél számottevően alacsonyabb bérben állapodtak meg.

A közlemény kitér arra is, hogy a Magyar Idők című kormányzati propagandaoldal pedig arról írt, hogy Havas Henrik is a Hír TV-hez tart, de ez sem igaz: Havas ugyan valóban vendégeskedett a csatornánál, de alkalmazása szóba sem került.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.