Babakocsiból lopott pénzt egy férfi a VI. kerületben

bűnügy
2016 december 22., 17:08
comments 64

A felvétel még november 30-án készült, amin jól látszik, ahogy egy férfi egy VI. kerületi sportboltban egy gyors guggulás után a babakocsiba nyúl, hogy kilopja az anya táskáját, amiben személyes iratok, pénz, bankkártyák és kulcsok voltak. Ráadásul úgy, hogy közben az üzlet tele volt bámészkodó vevőkkel, de még a mögötte állónak sem tűnt fel semmi.

A VI. kerületi Rendőrkapitányság azóta sem találja a tolvajt, ezért az kérik, hogy aki felismeri, jelentkezzen a rendőrség honlapján megadott elérhetőségeken.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.