Rászólt egy kutyára, majd a gazdája gázpisztollyal arcon lőtte

Az egész balhé azzal kezdődött, hogy egy 27 éves budapesti férfi szabadon engedte a kutyáját egy VIII. kerületi kutyafuttatóban. Minden simán ment, amíg egy másik férfi nem szólt rá a kutyára, hogy menjen arrébb.

A kutya gazdája ezt nehezen tűrte, ezért némi szóváltás után arcon ütötte a férfit, aki beszólt a kutyájának. A sértett könnyebb sérüléseket szenvedett.

A két férfi még aznap este újra összefutott a kutyafuttatónál. A reggel leütött arc egy barátjával együtt kiszállt az autóból, és felkérdezte a kutyás férfit. Az viszont elővett a egy gáz-riasztó fegyvert, és kétszer a földre lőtt, majd arcon lőtte a felé közeledősértettet, aztán a kutyafuttatóba szaladt. A sértett azonban továbbra is ment utána, ezért a vádlott ismét a férfi arca felé lőtt, majd elszaladt.

A sértett 8 napon belül gyógyuló, enyhe kötőhártya sérülést szenvedett, a 27 éves gázpisztolyos ellen azonban garázdaság miatt indult eljárás. (ügyészség.hu)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.