Kövér László szerint az EU moslékkal eteti a magyar választókat

POLITIKA
2016 december 24., 07:08
comments 92

Ömlengő alákérdezős interjúban szólaltatta meg a nemzet főmorgóját, Kövér Lászlót Karácsony tiszteletére a Magyar Idők. A műfajteremtő, 160 szavas (megszámoltam!), egy teljes képernyőnél hosszabb lead után egyből azzal nyit a kérdező, hogy "szép sikert ért el a magyar összefogás a romániai választásokon", mintegy megdicsérve a Fideszt azért, hogy feladva az RMDSZ gyengítésére hosszú évek óta folytatott, megosztó harcát, idén nem támogatott fiktív erdélyi pártokat.

De Kövérnek ezt egyből sikerült visszájára fordítani, szerinte ugyanis az csak az elvárható minimum, hogy az erdélyi magyarok parlamentbe juttassanak egy magyar pártot.

Az interjúban van még

  • románozás;
  • gyurcsányozás;
  • rákosizás;
  • migránsozás;
  • vonázás;
  • riporteri alákérdezéssel megágyazott nemzetárulózás;
  • sorosozás;

és végül, de nem utolsó sorban

moslékozás.

Kövér ez utóbbival az EU politikájára célzott, szerinte ugyanis Brüsszelben moslékot főznek, és azt próbálják lenyomni a választók torkán. Pártálástól függetlenül mindenkinek ajánlom kávé helyett a mogorva Kövér interjúját!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.