Újszülött csecsemőt találtak a miskolci kórház inkubátorában

ÉLET
2016 december 26., 09:49
comments 76

Teljesen egészséges újszülöttet találtak Miskolcon, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház előtt kihelyezett inkubátorban - közölte az MTI-vel az intézmény igazgatója és főorvosa, Csiba Gábor.

A nővérek a gyereket Karácsonyi Zéténynek nevezték el. Zétény 3360 grammot nyom, 50 centiméteres, és a kórház koraszülött osztályára vitték. Az 1998 óta működő elhelyezett inkubátorban ő a tizenkettedik újszülött, akit találtak.

Legutóbb 2014 nyarán találtak újszülöttet a csecsemőinkubátorban, őt Csillag Ulriknak nevezték el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.