Köves Slomó nem kér a Jobbik jókívánságából

POLITIKA
2016 december 28., 08:25
comments 185

A Jobbik elnöke, Vona Gábor, és a párt szóvivője, Mirkóczki Ádám üdvüzlő levélben köszöntötte Köves Slomó rabbit hanuka alkalmából.

Köves Slomó (balra) Csepreghy Nándor államtitkárral (jobbra) a Mádi Rabbiház avatásán. Fotó: MTI / Komka Péter
photo_camera Köves Slomó (balra) Csepreghy Nándot államtitkárral (jobbra) a Mádi Rabbiház avatásán. Fotó: MTI / Komka Péter

Köves nyílt levélben válaszolt, és eszerint meglepődött és zavarba jött a levéltől. Felsorolja a Jobbik több politikusának visszás nyilatkozatait, majd azt kéri, hogy "ezt a gesztust inkább azokon a fórumokon demonstrálják, ahol eddig a sötétséget terjesztették a fény helyett".

A teljes levelezés itt olvasható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.