Utász kutya még csak 2 hete szolgál, de máris elkapott valakit

bűnügy
2016 december 28., 07:47
comments 22

Ő Utász, a szabolcs megyei rendőrség alig két hete munkába állt nyomozója:

photo_camera Utász. Fotó: police.hu

Karácsonykor máris túl volt első sikeres bevetésén.

Egy 81 éves asszony ófehértói házában rosszul lett, majd arra tért magához, hogy egy idegen férfi kutat a holmija között, majd rázárja az ajtót. Az idegen elvitte a pénztárcáját.

A rendőrök lábnyomokat találtak a kerti hóban, amelyeket Utász alaposan megszagolt. Ficsóri Tibor főtörzszászlóst eztán egy 25 éves férfi lakóházához vezette a nyomkovető eb, ahol H. József egyik zsebében megtalálták a kifosztott asszony lakáskulcsát. Őrizetbe is vették a gyanúsítottat. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.