Megölhették Görögország brazíliai nagykövetét

külföld
2016 december 30., 18:50
comments 34

Brazil lapértesülések szerint felesége szeretője végezhetett Görögország brazíliai nagykövetével, Kyriakos Amaridisszel. Amaridist hétfőn, neje riói barátainál látták utoljára. Felesége szerdán jelentette eltűnését a rendőrségnek, ami csütörtökön talált rá annak az autónak a kiégett maradványaira, amit Amaridis bérelt Rióban.

Az autóban egy elszenesedett holttestet is találtak, amiről azt gyanítják, hogy Amaridisé.

A riói rendőrség tájékoztatása szerint az ügyben beismerő vallomást tett egy 29 éves brazil katonai rendész. Ő a helyi sajtó értesülései szerint a nagykövetné, a brazil származású Francoise Amaridis szeretője volt. A rendőrség társtettesség gyanújával már őrizetbe is vette a nagykövetnét, illetve még három embert.

A bizonyítékok között szerepel egy kanapé, amiken vérfoltokat találtak. Ez abban a riói házban volt, ahol Amaridist hétfőn utoljára látták.

A nyomozás adatai szerint Amaridist a házban gyilkolták meg, testét pedig szerdán helyezték el a bérelt autóban, amit rágyújtottak. Vagyis eltűnése története ezek szerint felesége gyilkosságot elfedő kitalációja volt csupán. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.