Sűrű köd szállt az országra

Tartós, sűrű köd veszélye miatt 11 megyére és a fővárosra is figyelmeztető előrejelzést adott ki a meteorológia. Az előrejelzés szerint szombat reggelre az északkeleti megyékre, a Dunántúl egyes részeire és az Északi-középhegység nyugati völgyeire is tejföl sűrűségű, zúzmarás köd ül majd. A ködös területeken hószállingózás, ónos szitálás ronthatja tovább a körülményeket.

A sűrű köd veszélye miatt Budapestre és Pest megyére, továbbá Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Veszprém és Zala megyére adták ki a figyelmeztetést.

Szombaton amúgy elég hideg lesz, az ország legmelegebb pontjain lehet csak fagypont feletti, 1 fok, az ország javában fagyni fog, éjszaka mínusz 10 foknál is hidegebb lehet. (Via MTI)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.