Ki mondta, Paulo Coelho vagy Vlagyimir Putyin?

ÉLET
2016 december 31., 18:59
comments 211

A két világ fontos vezéregyénisége már elmondta, mit gondol a 2017-es évről. Vajon melyikük mondta az alábbi mondatot?

„varázslatossá tehető a szilveszter, amihez nem kell más, csak annyi, hogy szeretettel és hálával viseltessünk szüleink iránt, figyelemmel és törődéssel övezzük gyermekeinket, családunkat, tiszteljük kollégáinkat munkahelyünkön, ápoljuk baráti kapcsolatainkat, álljunk ki az igazságért és igazságosságért, legyünk könyörületesek, segítsünk azokon, akik támogatásunkra szorulnak”

Vlagyimir Putyin mondta a nemrég megtartott ünnepi beszédében. Nem érintett benne politikai témákat, de az MTI szerint békét, virágzást kívánt Oroszországnak, az állampolgároknak pedig egészséget.

Paulo Coelho is értékelte az évet és köszöntötte az újat: szerinte fontos, hogy mindenkit szeressünk 2017-ben, de azért ne is bízzunk meg teljesen senkiben, szó szerint

„Szeress mindenkit, de a kardod ne add el”

link Forrás

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor egyelőre hallgat az újévről, rajongói Facebook-csoportjának legaktívabb állampolgárai azonban már megírták maguk ünnepi köszöntőjét neki:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.