Ki mondta, Paulo Coelho vagy Vlagyimir Putyin?

2016 december 31., szombat 18:59
213

A két világ fontos vezéregyénisége már elmondta, mit gondol a 2017-es évről. Vajon melyikük mondta az alábbi mondatot?

„varázslatossá tehető a szilveszter, amihez nem kell más, csak annyi, hogy szeretettel és hálával viseltessünk szüleink iránt, figyelemmel és törődéssel övezzük gyermekeinket, családunkat, tiszteljük kollégáinkat munkahelyünkön, ápoljuk baráti kapcsolatainkat, álljunk ki az igazságért és igazságosságért, legyünk könyörületesek, segítsünk azokon, akik támogatásunkra szorulnak”

Vlagyimir Putyin mondta a nemrég megtartott ünnepi beszédében. Nem érintett benne politikai témákat, de az MTI szerint békét, virágzást kívánt Oroszországnak, az állampolgároknak pedig egészséget.

Paulo Coelho is értékelte az évet és köszöntötte az újat: szerinte fontos, hogy mindenkit szeressünk 2017-ben, de azért ne is bízzunk meg teljesen senkiben, szó szerint

„Szeress mindenkit, de a kardod ne add el”

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor egyelőre hallgat az újévről, rajongói Facebook-csoportjának legaktívabb állampolgárai azonban már megírták maguk ünnepi köszöntőjét neki:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt