2017-ben turnéra indul a halott Ronnie James Dio hologramja

ZENE
2017 január 02., 13:21
comments 105

A halott rocksztárok hologramjai eddig a könnyebbik végén fogták meg a munkát, és csak rövid fellépéseket vállaltak egy-egy koncerten. Az Eyellusion nevű cég vezetője, Jeff Pezutti most bejelentette, hogy idén komplett turnéra küldik a 2010-ben meghalt rock- és metállegendát, a volt Rainbow- és Black Sabbath-tag Ronnie James Dio énekest. A hologram Dio egykori zenésztársainak pénzgyártó vállalkozásával, a Dio's Disciples nevű élőemberes együttessel fog fellépni. A főnök szerint ráadásul nem is egy, hanem több, különböző életkorú Dio is színpadra lép majd. A cég egyetlen koncert erejéig 2016-ban már csatába küldött egy 1988-as évjáratú Diót, íme:

link Forrás

A hologram koncertenként 6-7 számban fog fellépni, szólónekesként és az élő kollégákkal duettezve is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.