Mr. Bustáért is eljött a kaszás 2016-ban, de nem ijedt meg tőle

zene
2017 január 02., 09:33
comments 37

Úgy tűnik, 2017-ben sem csitul a rappolgárháború. Sőt újabb és újabb frontvonalak nyílnak meg. A rapszakmában csak az jut egyről a kettőre, akinek van vére, és bele mer állni a legnagyobbakba is. V.S. a Viharsarokból nem rezelt be, és kaszával a kezében küldött rettenetes beefet Mr. Bustának, a Rapfaternek. Kinek másnak?

„Nem félek tőled, pedig kisvárosban élek. Biciklivel járok, nem kell Mercedes.”

Mr. Busta az oldalán könnyes kacagások közepette osztotta meg a beefet. Reméljük, V.S., a kaszás nem hagyja annyiban a dolgot, és halálos emotikonokkal vág vissza.

„figyelem srácok,új versenyző😁😁😁😂😂😂😂https://www.youtube.com/shared?ci=wZSyKZLcAcs. esküszöm ő a kedvencem most!!Na mit szóltok???”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.