Ma ünnepli a szülinapját Sólyom László és Sas József

ünnep
2017 január 03., 09:46
Sólyom László (balra) és Sas József (jobbra)
photo_camera Sólyom László (balra) és Sas József (jobbra)

A töretlen népszerűségű komikus 78, a volt köztársasági elnök pedig 75 éves lett a mai napon. 2008-ban majdnem összejött közöttük a nagy találkozó, amikor Sólyom László Kossuth-díjjal tüntethette volna ki Sas Józsefet, de aztán Gyurcsány Ferenc az utolsó pillanatban visszavonta az előterjesztést, mert a humorista adócsalási ügybe keveredett. (Ha akkor a miniszterelnök nem lép közbe, akkor most lett volna róluk rendes fotónk a címlapképhez.)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.