Húsz év után újra szóba állt feleségével egy japán

ÉLET
2017 január 4., 15:30
comments 106

Egy japán férfi húsz évvel ezelőtt nagyon megharagudott a feleségére, mert az állítólag sokkal több figyelmet fordított a gyerekeikre, mint rá, ezért úgy döntött, soha többé nem szól hozzá.

Az apa, Otou Katayama állítólag húsz éven keresztül csak morgott rá vagy bólogatott feleségének, Yuminak, annak ellenére, hogy három közös gyerekük is van.

2016-ban a tizennyolc éves fiuk, aki már teljesen kivolt tőle, hogy még sosem hallotta a szüleit beszélgetni, írt egy levelet a Hokkaido TV nevű japán tévének (egy Mónika vagy Balázs show-hoz hasonló békéltetős műsorba), hogy segítsenek neki kibékíteni a szüleit.

A műsor szerkesztői arra a padra szervezték meg a találkozót, ahol a házaspár első randija volt, itt megtekinthető a jelenet:

Olyan rég beszéltünk, mondta a nő

Annyira aggódtál a gyerekekért, válaszolta még kicsit sértődötten a férfi. Féltékeny voltam. De most már nem tudom visszacsinálni, tette hozzá.

Ezután kibékültek, azóta is beszélgetnek egymással. (Straitstimes)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt