Húsz év után újra szóba állt feleségével egy japán

ÉLET
2017 január 04., 15:30
comments 104

Egy japán férfi húsz évvel ezelőtt nagyon megharagudott a feleségére, mert az állítólag sokkal több figyelmet fordított a gyerekeikre, mint rá, ezért úgy döntött, soha többé nem szól hozzá.

Az apa, Otou Katayama állítólag húsz éven keresztül csak morgott rá vagy bólogatott feleségének, Yuminak, annak ellenére, hogy három közös gyerekük is van.

2016-ban a tizennyolc éves fiuk, aki már teljesen kivolt tőle, hogy még sosem hallotta a szüleit beszélgetni, írt egy levelet a Hokkaido TV nevű japán tévének (egy Mónika vagy Balázs show-hoz hasonló békéltetős műsorba), hogy segítsenek neki kibékíteni a szüleit.

A műsor szerkesztői arra a padra szervezték meg a találkozót, ahol a házaspár első randija volt, itt megtekinthető a jelenet:

link Forrás

Olyan rég beszéltünk, mondta a nő

Annyira aggódtál a gyerekekért, válaszolta még kicsit sértődötten a férfi. Féltékeny voltam. De most már nem tudom visszacsinálni, tette hozzá.

Ezután kibékültek, azóta is beszélgetnek egymással. (Straitstimes)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.