Újabb lopott spanyol Ferrarit találtak a rendőrök

bűnügy
2017 január 06., 17:34
comments 96

Egy lopott Ferrari után egy újabb lopott Ferrarit találtak a rendőrök, írja a Police.hu. Az pirosat Újbudán, a mostani fehéret pedig Gazdagréten találták egy garázsban, mindkettőt Spanyolországból lopták el. A fehér több mint ötvenmillióba kerül.

link Forrás

Úgy találták meg a fehér Ferrarit, hogy korábban a piros Ferrari miatt gyanút fogtak, elkapták a tolvajokat (H. Andrást és B. Zsoltot), akiknél némi lőszer mellett egy másik Ferrari forgalmiját is megtalálták – így jutottak el a másik mélygarázsban pihenő fehér Ferrarihoz. A két magyar autótolvaj feltehetőleg összejátszott egy ismeretlen harmadik személytől, aki simán kibérelte az autókat Madridban, aztán nem vitte őket vissza.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.