Egy kenyérszállító mentette meg a nyugdíjast a fagyhaláltól

ÉLET
2017 január 07., 15:22
comments 33

Szombat hajnalban Gyuláról Dobozra tartott Jelenka László kenyérszállító, mikor észrevette, hogy egy férfi fekszik a főút mellett. Azonnal megállt, és hatvan év férfi segítségére sietett, aki magánál volt, de a hideg miatt annyira begörcsölt a lába, hogy képtelen volt felállni. A kenyérszállító a Beol.hu-nak elmondta, hogy a férfi szerint

"10-15 perce fekhetett ott, de lehet, hogy már régebben, mert nem tudott igazán megmozdulni. Ahogy megálltam, próbáltam segítséget nyújtani a tőlem telhető módon, illetve, hívtam a mentőket, akik gyorsan meg is érkeztek. Addig ott voltam vele. Próbáltam felállítani, hogy berakjam az autóba melegedni, de erre esélyem sem volt, olyan szinten begörcsölt."

Szombatra virradóra az ország nagy részén mínusz 15 fok alatti hőmérsékletet mértek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.