Becsó Zsolt szigorítja a moderálást

POLITIKA
2017 január 09., 14:07
comments 55

Van egy jó és egy rossz hírünk Becsó Zsolt Nógrád megyei fideszes képviselő rajongóinak: az egyik oldalán szigorodik a moderálás, de a másikon sokkal megengedőbb lesz.

Fotó: Becsó Zsolt / Facebook
photo_camera Fotó: Becsó Zsolt / Facebook

A politikus a Facebook-oldalán maga jelentette be, hogy markáns változás lesz az online életében. Az eddigieknél jobban különbséget tesz a magánemberi profilja és a politikusi oldala között.

Az előbbit „indirekt politikai oldalnak” tekinti, „és fókuszába a családot, az életmódot, a természetközeliséget, az utazást, a turisztikai látnivalókat, az értékek közvetítését” helyezi, míg az utóbbin a „választókerülete ügyeiről, történéseiről, örömökről és elgondolkodtató tényekről, továbbá a helyi, országos és nemzetközi politikai aktualitásokról, folyamatokról kíván a posztokon és írásokon keresztül szólni”.

link Forrás

A változásokkal együtt a moderálási szabályok is átalakulnak – jelentette be Becsó. A részletek:

„A profilom esetében, az oda nem illő beírások törlésre kerülnek. Az oldalam jellegéből, nyitottságából adódóan viszont sokkal megengedőbb lesz.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.