Elszaladt a floridai merénylő elől, beült egy rendőrautóba, ahol megharapta a rendőrkutya

külföld
2017 január 09., 14:53
comments 40

Mint megírtuk, egy Irakban szolgált veterán katona, a 26 éves Esteban Santiagó pénteken tüzet nyitott a járókelőkre egy floridai reptéren, Fort Lauderdale-ben, akik közül öten meghaltak, hatan pedig megsebesültek.

Egy nő még időben elszaladt a reptéri lövöldőzés elől, az épületből kijutva egy rendőrautóban keresett menedéket. A járműben lévő kutya azonban megharapta.

Keyla Concepcion, a Broward megyei rendőrkapitányság szóvivője szerint a nő kisebb sérült szenvedett, és jól van. (24.hu/usatoday)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.