Megsebesítette megát egy férfi, miközben fel akart törni egy belvárosi régiségboltot

baleset
2017 január 10., 10:55
comments 22

Az 50 éves B. Péter hétfő reggel fél 5 körül egy téglával törte be az egyik erzsébetvárosi antikbútor üzlet ajtajának üvegét, majd bement az üzletbe, és zsákokba kezdte pakolni az értékeket. Csakhogy munka közben egy szemtanú észrevette, és leintett egy járőrautót.

Mikor Péter meglátta a kiérkező rendőröket, megpróbált elmenekülni a zsákokba pakolt gyertyatartók és régiségek nélkül, de a járőrök elkapták. Először azonban nem az őrszobára, hanem a orvoshoz vitték, mert az üveg betörése közben megsérült a keze. Ezért először az Országos Mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték a járőrök kíséretével, akik az ellátása után előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Azóta előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.