TASZ: Nem ijedtünk meg

„Nem tudjuk pontosan mit tervez a kormány a civilek ellen, de nem ijedtünk meg a legfrissebb nyilatkozatoktól. Továbbra is azért fogunk harcolni, hogy megvédjük ügyfeleinket és minden magyar állampolgárt a hatalom túlkapásaival szemben”

írta ki a Facebookra a Társaság a Szabadságjogokért, miután Németh Szilárd Fidesz-alelnök és -frakcióvezetőhelyettes arról beszélt, hogy minden eszközzel el kell innen takarítani a civil szervezeteket, és erre „nemzetközi lehetőség” született Donald Trump elnökké választásával. Németh azt is mondta, hogy „megengedhetetlen”, hogy az illegális bevándorlással kapcsolatos magyar kormányzati álláspontot „a Soros-birodalom álciviljei” „ezerrel támadják”.

Fotó: Botos Tamás

Mint kiderült, idén kezdődhet el a 2014-es, civil szervezetek elleni hadjárat második felvonása, a Soros György, és más külföldi források által támogatott civil szervezetek ellen, egy, a parlament honlapján megjelent törvénymódosítás ugyanis vagyonnyilatkozat tételére kötelezné a nem kormányzati szervezetek tisztségviselőit. A Vasárnapi Hírek szerint ez lehetőséget teremthet majd arra, hogy “a nyilvánosság előtt cincálják szét őket”.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;