Andy Vajna szerint ő nem közszereplő :------D

bűnügy
2017 január 12., 14:43
comments 177

Andy Vajna beperelte Schiffer Andrást, az LMP korábbi elnökét, egyelőre nem is tudni, hogy konkrétan miért, de általánosságban a „jó hírneve” megsértése miatt.

Vajna kormánybiztosi pozíciót vállal éppen, két piacon is óriási pozíciót szerzett a kormány támogatással – a kasznópiacon évi féltucatmilliárdos tiszta nyereséget zsebelt be tavaly ennek köszönhetően csak az egyik cégével –, és láthatóan szeret is szerepelni, hiszen máskülönben miért tolná magát és feleségét a bulvárlapok tetejére. Ezért, gondolhatnánk, valami kritikát talán mégis el kellene tűrnie, ami nem túl magas ár a milliárdokért cserébe.

Andy Vajna viszont azzal a mindent vivő érveléssel ment a bíróságra, hogy ő nem közszereplő, ezért joga van a jó hírnevéhez. (HírTV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt