Ausztráliába is küldött Jóságos Orbán Erzsébet-utalványt

POLITIKA
2017 január 12., 19:23
comments 262

Összesen 71 országba küldött Magyarország jóságos uralkodója, Orbán Viktor Erzsébet-utalványokat a nyugdíjsasoknak. Többek között Ausztráliába, derül ki az RTL Klub híradójából.

Összesen 32 550 darab küldeményt küldött külföldre a Posta az utalványos akció keretében, ezeket átlagosan 1600 forintért kézbesítették. Összesen 52,2 millió forintot költöttek arra a magyar adófizetők, hogy a külföldön élő magyar nyugdíjasoknak használhatatlan papírcetlijei legyenek.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint a kormánynak az volt a célja, hogy lakcímtől függetlenül mindenki megkapja az utalványt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.