Németh Szilárdnál egy keményebb van, a némethszilárdozó MSZP-reklám


Ha öt percen belül nem küldöd tovább hat címre ezt a levelet, meghal a rákos kislány! Lájk, ha te sem sütnéd meg anyádat serpenyőben! Ha bekövetsz minket, küldünk egy emojit a földrengés áldozatainak!

Az MSZP közösségimédia-szakemberei tökéletesen érezték meg, mi a legvisszataszítóbb online lájk/követővadász trend, és akkora lelkesedéssel ültek föl a hullámra, mint Mészáros Lőrinc az Adrián. Nem elég, hogy a kormány a legnyomasztóbb rezsimekhez csatlakozva civilszervezet-ellenes hecckampányba kezdett, az MSZP is megjelent a színen, hogy tunkoljon magának a civilvérből.

Túl azon, hogy micsoda szánalmas lájkkurva európai értelemben vett progresszív reménysugár az MSZP, az utóbbi napokban erőre kapott némethszilárdozás totális tévút, úgyis mint a valóság vészes félreértelmezése. Ebben a civilellenes megfélemlítő hadjáratban Németh Szilárd egy hetvenkettedik végrehajtó. Ez Orbán miniszterelnök projektje, amiben Némethnek pont annyi a szerepe, mint annak a híradósnak, aki éppen beolvassa a kormány központilag megrendelt soros kampányhazugságát.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;