A 2010-es Balog Zoltán véletlenül megsemmisítő csapást mért a 2017-es Németh Szilárdra

politika
2017 január 13., 08:03
comments 70

Újabb csapás érte a civilellenes hadjáratot. A korábbiak:

Most a Helsinki Bizottság idézte fel, mit mondott Balog Zoltán a 2010-es kormányváltás után. (A teljes beszéd itt található.) A 2006-os őszi eseményekkel kapcsolatos interpellációjában vette védelmébe a civil szervezeteket azzal, hogy:

„Aki azt állítja, hogy az emberi jogok szóvátétele a rendőrség és a jogállam elleni támadás, az kijátssza egymás ellen azt, ami összetartozik. Ráadásul pártpolitikai érdekből. A Magyar Helsinki Bizottság, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány vagy a Társaság a Szabadságjogokért nem tartoznak ugyanahhoz a politikai táborhoz. De tudják, hogy az emberi jogok kérdése nem pártpolitikai kérdés. Ők együtt sorolják hiteles dokumentációkkal a súlyos jogsértéseket.”

Balog Zoltán a pedagógusnapon a Szépművészeti Múzeumban 2013. május 30-án (Fotó: Kovács Attila / MTI)
photo_camera Balog Zoltán a pedagógusnapon a Szépművészeti Múzeumban 2013. május 30-án (Fotó: Kovács Attila / MTI)

Manapság egészen más a kormánypárti hangnem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.