Egy ludányhalászi néni a Tényeknek sütötte el a TÖKÉLETES reakciót MINDENRE

tévé
2017 január 14., 21:15
comments 183

Sok rosszat lehet elmondani a TV2-ről és a csatorna hírműsoráról, a Tényekről is, de azt muszáj elismerni, hogy a stábban csupa olyan ember dolgozik, akikből a politikai nyomás alól néha-néha előtör és hatalmasat villan a virtuóz, szakmai zsenialitás.

Ezúttal az Elpusztult Január, a gólya című riportjukkal írtak sajtótörténelmet.

A riport arról szólt, hogy a Nógrád megyei Ludányhalásziban élt egy gólya, Január, aki idén harmadszorra telelt volna át Magyarországon, mert egy sérülés miatt nem tudott elrepülni délre. De sajnos nem bírta az extrém hideget, és elpusztult.

A Tények stábja a riportkészítés alapszabályainak megfelelően igyekezett megszólaltatni az érintetteket, és sikerült is beszélniük a férfival, aki megtalálta a halott gólyát a járdán. Az alapszabályokat tovább követve, a riportkészítők a helyiekből próbáltak reakciókat kiszedni.

És így jutottak el a nénihez.

A néni egy hamisítatlan magyar néni, és Január halálára is hamisítatlan, magyar néniként reagált. Azaz így:

link Forrás

Mondom, így:
link Forrás

Erre mondják, hogy fején találta a szöget.

Tényleg bűn lett volna kihagyni ezt a riportból.

A teljes riportot itt lehet megnézni, a néni 0.43-kor jelentkezik be.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.