Beomlott a font a hírre, hogy May gyors és kemény Brexitet forral

gazdaság
2017 január 15., 18:19
comments 288

Gyors, hideg és tiszta kilépést akar Theresa May brit miniszterelnök, és fontosabb szempont lesz nála a tárgyalásokon, hogy Nagy-Britannia kilépjen a személyek szabad áramlásának uniójából, mint hogy bent maradjon a vámunióban – írta a Sunday Times.

Ennek eredményeként csúnyán bezuhant a font, utoljára akkor volt ilyen mélyen a dollárral szemben, amikor három hónapja egy flash crash miatt egy pillanatra ilyen mélyre huppant:

link Forrás

A piacokon alapvetően arra számítanak, hogy az EU-s vámunióból való kilépés nagyon súlyosan érinti majd a brit a gazdaságot, ezért minden ebbe az irányba mutató hírre esni szokott a font. (Bloomberg, Financial Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.