A Google Maps új verziója segít eligazodni a parkolásban is

közlekedés
2017 január 18., 16:23
comments 47
photo_camera Fotó: Android Police screenshot

Az Android Police tech-oldal jelenti, hogy a Google Map új verziója már nem csak az aktuális forgalmi helyzetet méri majd fel, de segít is eligazodni a parkolásban. Arról még nincs szó (egyelőre biztosan), hogy rábökne az alkalmazás, hol szabadult fel egy hely a furgonnak, de indikátorok jelzik majd, mennyire nehézkes az ügy azon a környéken, ahová épp tartunk.

Az alkalmazás egy P betű mellett feltűntetve mutatja majd meg, könnyű, közepesen nehéz, vagy nagyon nehéz a parkolási helyzet az úti cél környékén, aztán ahogy közeledünk, úgy kaphatunk egyre pontosabb képet az adott útszakaszokról, utcákról, terekről.

Az andrioidos, v9.44 fantázianevű bétaverzió New Yorkban és környékén már mutatja a helyzetet, egyelőre a forgalmasabb bevásárlóközpontok és repterek környékén. (Android Police via Arstechnica)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.