Kisiklott egy vonat Esztergomnál

baleset
2017 január 19., 06:20
comments 24

Szerda este kisiklott egy személyvonat utolsó egységének több tengelye az esztergomi állomáson. A balesetben senki nem sérült meg. Mivel a műszaki mentés még mindig zajlik, csütörtök napközben az esztergomi vonal egy szakaszán vonatpótló buszok járnak.

Reggel nyolc óráig az utasoknak Esztergom és Esztergom Kertváros között vonatpótló buszokkal kell utazniuk. Nyolc óra után Esztergom és Dorog között járnak a pótlóbuszok. Az esztergomi vonalon az átszállások miatt meghosszabbodhat a menetidő. A műszaki mentés várhatóan kora délutánig tart. Az érintett szakasz felújítására 2015 óta 78 milliárd forintot szánt rá a kormány. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.