Annyira megszédültek a sikertől a budapesti Trump-köszöntésen, hogy nem vették észre, mit írtak ki a saját színpadukra

idióta rekordok
2017 január 20., 18:17
comments 369

Péntek délután a Szabadság téren lehetett megnézni, hogy milyen keveset számít a valóság vagy a tények ismerete, ha arról van szó, hogy valaki erőset akar állítani a saját táborának.

Miután a Donald Trump megválasztását ünneplő rendezvényen az utolsó felszólaló is lement a színpadról, Bayer Zsolt még egy pillanatra visszatért, hogy felolvassa a posztot, amit a 444 a rendezvényről írt.

"A 444 nevezetű portál nagyon naprakész, gyakorlatilag élőben közvetíti a mi kis eseményünket, ha megengedik felolvasom, mit írtak. ''A magyar szánnivalóak Trumpot támogatják', ezt írták a rohadt állatok, ezek szerint önök a szánnivalók."

- mondta el Bayer Zsolt. Eközben a "Hungarian deplorables for Trump", azaz a 'Magyar szánnivalók Trumpért' felirat volt a háta mögött. Ennek ellenére Bayer szavait lelkesen fogadta a téren összegyűlt 60-70 nyugdíjas.

(Mivel a jelek szerint Bayer Zsoltnak ez nem volt meg, érdemes összefoglalni, hogy az egész szánnivalózás Hillary Clinton kampányának egyik nagyobb botránya volt, miután egy szeptemberi beszédében arról beszélt, hogy Trump szavazóinak fele a szánalmas emberek kosarába [basket of deplorables] tartozik. Szavai miatt komoly felháborodás tört ki és végül Clintonnak bocsánatot is kért ezért mondatáért. Trump támogatói pedig tiltakozásul önmagukat kezdték el szánnivalónak nevezni. Erre utalhattak a szervezők is feliratukkal, amit Bayer mögé vetítettek.)

Péntek délután a zsibbasztó hidegben a több tucatnyi nyugdíjas mellett egy rakás újságíró és a budapesti buliszíntér pár katasztrófaturistája gyűlt össze a Szabadság téren, hogy részt vegyenek a Jobb Világrend Beiktatási Parti névre keresztelt eseményen, amin a fideszes sajtó pár háziszerzője tervezett Trump megválasztásának örvendezni.

photo_camera (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

Azért csak tervezett, mert végül Bayer Zsolton kívül senki más nem jött el a beígért nagy nevek közül, a nagy hideg és betegség miatt Bencsik András, Bogár László és Nógrádi György sem üdvözölte az Új Világrendet, és Tóth Gy. László is csak egy levelet küldött maga helyett.

photo_camera Ronald Reagan vajon mit szólna mindehhez? (Fotó: Ács Dani)

Bayer viszont helyettük is megpróbálta összefoglalni, mit jelenthet Donald Trump a világnak. Ha jól értjük, nagyjából arról van szó, hogy eddig nagyon nehéz volt Bayer Zsolt számára fehér, heteroszexuális, keresztény férfiként létezni, de ennek most vége lehet.

Bayer előbb összefoglalta az Obama örökségéről szóló friss Index-cikket, majd elmondta, hogy a világ társadalmainak többsége Donald Trumppal van, mert "nem tud és nem is akar azonosulni azokkal a beteg és ócska halálkultuszokkal, amik a liberális társadalmi ügyeket jelentik".

A nemrég a Magyar Időkhöz igazolt Bayer beszélt arról is, hogy mi mindenből van már elege ezeknek a társadalmaknak szerinte, kezdve a demokráciaexporttal, hogy egész életükben egyre betegebb és agresszívabb kisebbségeket kell tolerálniuk, hogy csak a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiaknak nem lehet szava, illetve beszélt a liberális sajtó diktatúrájáról is, ami Magyarországról, ahol a Fidesz az elmúlt években elképesztő tempóban szorította vissza a szabad, a kormánypárttól független sajtót, különösen erős állítás.

Bayer szerint a világ békében és nyugalomban szeretne most élni, erős nemzeti közösségekben az ésszerű együttműködés keretei között. Ezt várja most Trumptól a világ, akinek Bayer sok erőt kívánt, mert attól fél, még nem is sejtheti, mi vár most rá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt