Annyira megszédültek a sikertől a budapesti Trump-köszöntésen, hogy nem vették észre, mit írtak ki a saját színpadukra

idióta rekordok
2017 január 20., 18:17
comments 368

Péntek délután a Szabadság téren lehetett megnézni, hogy milyen keveset számít a valóság vagy a tények ismerete, ha arról van szó, hogy valaki erőset akar állítani a saját táborának.

Miután a Donald Trump megválasztását ünneplő rendezvényen az utolsó felszólaló is lement a színpadról, Bayer Zsolt még egy pillanatra visszatért, hogy felolvassa a posztot, amit a 444 a rendezvényről írt.

"A 444 nevezetű portál nagyon naprakész, gyakorlatilag élőben közvetíti a mi kis eseményünket, ha megengedik felolvasom, mit írtak. ''A magyar szánnivalóak Trumpot támogatják', ezt írták a rohadt állatok, ezek szerint önök a szánnivalók."

- mondta el Bayer Zsolt. Eközben a "Hungarian deplorables for Trump", azaz a 'Magyar szánnivalók Trumpért' felirat volt a háta mögött. Ennek ellenére Bayer szavait lelkesen fogadta a téren összegyűlt 60-70 nyugdíjas.

link Forrás

(Mivel a jelek szerint Bayer Zsoltnak ez nem volt meg, érdemes összefoglalni, hogy az egész szánnivalózás Hillary Clinton kampányának egyik nagyobb botránya volt, miután egy szeptemberi beszédében arról beszélt, hogy Trump szavazóinak fele a szánalmas emberek kosarába [basket of deplorables] tartozik. Szavai miatt komoly felháborodás tört ki és végül Clintonnak bocsánatot is kért ezért mondatáért. Trump támogatói pedig tiltakozásul önmagukat kezdték el szánnivalónak nevezni. Erre utalhattak a szervezők is feliratukkal, amit Bayer mögé vetítettek.)

Péntek délután a zsibbasztó hidegben a több tucatnyi nyugdíjas mellett egy rakás újságíró és a budapesti buliszíntér pár katasztrófaturistája gyűlt össze a Szabadság téren, hogy részt vegyenek a Jobb Világrend Beiktatási Parti névre keresztelt eseményen, amin a fideszes sajtó pár háziszerzője tervezett Trump megválasztásának örvendezni.

Bayer Zsolt beszél Donald Trump, az Amerikai Egyesült Államok 45. elnökének beiktatása alkalmából rendezett Jobb világrend beiktatási party című rendezvényen a Szabadság téren 2017. január 20-án (Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)
photo_camera (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

Azért csak tervezett, mert végül Bayer Zsolton kívül senki más nem jött el a beígért nagy nevek közül, a nagy hideg és betegség miatt Bencsik András, Bogár László és Nógrádi György sem üdvözölte az Új Világrendet, és Tóth Gy. László is csak egy levelet küldött maga helyett.

Ronald Reagan vajon mit szólna mindehhez? (Fotó: Ács Dani)
photo_camera Ronald Reagan vajon mit szólna mindehhez? (Fotó: Ács Dani)

Bayer viszont helyettük is megpróbálta összefoglalni, mit jelenthet Donald Trump a világnak. Ha jól értjük, nagyjából arról van szó, hogy eddig nagyon nehéz volt Bayer Zsolt számára fehér, heteroszexuális, keresztény férfiként létezni, de ennek most vége lehet.

link Forrás
link Forrás

Bayer előbb összefoglalta az Obama örökségéről szóló friss Index-cikket, majd elmondta, hogy a világ társadalmainak többsége Donald Trumppal van, mert "nem tud és nem is akar azonosulni azokkal a beteg és ócska halálkultuszokkal, amik a liberális társadalmi ügyeket jelentik".

A nemrég a Magyar Időkhöz igazolt Bayer beszélt arról is, hogy mi mindenből van már elege ezeknek a társadalmaknak szerinte, kezdve a demokráciaexporttal, hogy egész életükben egyre betegebb és agresszívabb kisebbségeket kell tolerálniuk, hogy csak a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiaknak nem lehet szava, illetve beszélt a liberális sajtó diktatúrájáról is, ami Magyarországról, ahol a Fidesz az elmúlt években elképesztő tempóban szorította vissza a szabad, a kormánypárttól független sajtót, különösen erős állítás.

Bayer szerint a világ békében és nyugalomban szeretne most élni, erős nemzeti közösségekben az ésszerű együttműködés keretei között. Ezt várja most Trumptól a világ, akinek Bayer sok erőt kívánt, mert attól fél, még nem is sejtheti, mi vár most rá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.