Egy nap alatt tízezer aláírást gyűjtöttek össze az olimpia megrendezése ellen

POLITIKA
2017 január 20., 07:19
comments 401

„KÖSZÖNJÜK! Egy nap alatt több mint tízezer aláírás gyűlt össze, csak a Momentum Mozgalom standjainál. Ha így folytatjátok, meglesz a szükséges 138 ezer, és népszavazáson mondhatunk nemet erre a pénzszórásra!”

írja a néhány napja hivatalosan is porondra lépett fiatal politikai mozgalom, a Momentum.

A szervezetnek harminc napja van arra, hogy a megfelelő mennyiségű aláírást összegyűjtsék ahhoz, hogy beadják népszavazási kezdeményüket a Budapestre 2024-re vagy 2028-ra tervezett világendezvény megrendezése ellen. Itt mutattuk be őket.

Az aláírásgyűjtésbe több ellenzéki párt is besegít. (Fb)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt