Potyognak a sztárok Melbourne-ben, Andy Murray is kiesett

sport
2017 január 22., 07:00
comments 18
Kiesett az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság negyedik fordulójában a világelső Andy Murray. Murray a világranglistán 50. német Mischa Zverevtől kapott ki. 2006 óta nem győzte le ilyen alacsonyan rangsorolt játékos Grand Slam-tornán. AFP PHOTO / GREG WOOD / IMA
photo_camera Kiesett az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság negyedik fordulójában a világelső Andy Murray. Murray a világranglistán 50. német Mischa Zverevtől kapott ki. 2006 óta nem győzte le ilyen alacsonyan rangsorolt játékos Grand Slam-tornán. AFP PHOTO / GREG WOOD / IMA

Sokkoló vereséget szenvedett a világelső Andy Murray a melbourne-i Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság negyedik körében a világranglistán ötvenedik, német színekben versenyző Mischa Zverevtől. Murray négy szetben, 7:5; 5:7; 6:2; 6:4 arányban kapott ki.

Murray 2009 óta nem búcsúzott ilyen korán Melbourne-ben, és 2006 óta nem kapott ki Grand Slam-versenyen ilyen alacsonyan rangsorolt játékostól. "Könnyű volt agresszívnak maradnom, de nehéz volt megőrizni a nyuglamam" - mondta a három és fél órás küzdelemben kiharcolt győzelme után Zverev.

Pedig idén Novak Djoković váratlan veresége után Murraynek jó esélye volt rá, hogy öt elbukott döntő után végre nyerni tudjon Ausztráliában. De Zverev, aki egykorú Murray-vel, de két éve még az első ezerben se volt a világranglistán, rendkívül agresszív játékával megakadályozta. A német 65 pontot szerzett a hálónál, és folyamatosan támadta Murray második adogatásait. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.