A kormánypropaganda eddigi összes húzása elbújhat ahhoz képest, amit most szedtek elő a Momentumról

káosz
2017 január 23., 13:13
comments 408

Amikor pénteken a teljes Fidesz-média felvonult az olimpiaellenes mozgalommal szemben, azt hittük, azok már a nehéztűzérség lövései. Pedig az baráti tockos volt ahhoz képest, amit most ástak elő.

A Lokál hétfő cikke első látásra álcivilezős stílusgyakorlat, hogy aztán az írás közepén robbanjon a bomba:

"Közben ha valaki felmegy a NOlimpia weblapjára, azonnal világossá válik számára, hogy a NOlimpia tulajdonképpen a Momentum Mozgalom, csak más néven."

photo_camera Tényleg ez van odaírva
  • Azonnal világossá válik! (Itt van egy elütés a Lokál-cikkben, de mondjuk mi vagyunk az utolsók, akik emiatt szót emelhetnének.)
  • Tulajdonképpen!
  • Csak más néven!
photo_camera KIDERÜLT!!! LE LEPLEZTÉK! A Momentum meg az Olimpiás mozgalom az ÚGYAN AZ!!!! OSSZÁTOK nincs bene a MÉDIÁBAN !!!!!!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.