A Wikileaks Trump ellen fordul, kiszivárogtatnák az adóbevallását

káosz
2017 január 23., 06:18
comments 208

Őrületes fordulat készül a világ jelenleg zajló legnagyobb valóságshowjában:

az egyik fontos mellékszereplő, Julian épp a főszereplő, Donald ellen készül fordulni.

A nézők tombolnak az izgalomtól, a kritikusok imádják, a nézettség az egekben!

A korábbi részek tartalmából:

Julian és Donald összefogtak, hogy legyőzzék a gonosz Hillaryt, akit a közönség nagy része egyébként is utált.

Julian Assange 2016. február 5-én Londonban, Ecuador nagykövetségén
photo_camera Julian. Fotó: Carl Court/Getty Images

Julian megszerezte Hillary titkos üzeneteit, és a nyilvánosság elé tárta őket. A nézők imádták a húzást, fújoltak, ordítottak, amikor látták, micsoda dolgokat írt Hillary a leveleiben, Donald pedig megnyerte a játékot.

A forgatókönyvírók viszont úgy érezték, a történetbe most kell egy csavar.

photo_camera Donald

Donaldnak a játék megnyerése után meg kellett volna mutatnia a lapjait. (A komoly újságokban ezt úgy mondják, "nyilvánosságra kell hoznia az adóbevallását.") Donald embere, az alternatív tények mestere, Kellyanne Conway viszont a hétvégén azt mondta, nem mutatnak meg semmit, az emberek már úgyis megszavazták a győztest, most már kár is lenne terhelni őket azzal, hogy megmutatják az "adóbevallást".

Erre Julian a következő üzenetet tette közzé:

link Forrás

- amiben felkéri a nézőket, ha

valakinek esetleg meglenne Donald adóbevallása, küldjék el neki, hogy nyilvánosságra hozzák.

A lépés tulajdonképpen logikus volt a show készítői részéről. Ha egyszer Julian a titkok megszerzésével és kiszivárogtatásával foglalkozik, Donald pedig éppen titkolózik,

miért is ne küldjék egymás ellen a két szereplőt?

Egy múlt heti felmérés szerint az amerikaiak 74 százaléka, de még a republikánusok 53 százaléka is szeretné látni az adóbevallást a maga eredeti, nem alternatív formájában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.