Leesel a székről, ha elolvasod ezt a hírt!

gazdaság
2017 január 24., 07:06
comments 32

UPDATE 11:14: Nem kell kutatni az emlékezetében, az IKEA eredeti közleményében csak elírták a dátumot, valójában nem tíz évvel ezelőtt eladott székeket hívnak vissza. A visszahívás tehát 2017, ismétlem, 2017 februárja előtt vásárolt Mysingsö strandszékekre vonatkozik. Ezt az információt alább olvasható eredeti posztunkban is megváltoztattam, hogy elkerüljem olvasóink összezavarását.

Visszahívta egy termékét az IKEA. Nem egy mai darabot, a tájékoztatásuk szerint a visszahívás

a 2017 februárja előtt vásárolt Mysingsö strandszékekre vonatkozik.

Ha netán már egyáltalán nem emlékezne rá, hogy hogy is hívták azt a széket, amit tíz éve vett az IKEA-ban, ez az.
photo_camera Ha netán már egyáltalán nem emlékezne rá, hogy hogy is hívták azt a széket, amit tíz éve vett az IKEA-ban, ez az.

A cég tájékoztatása szerint amennyiben valaki az elmúlt bő tíz évben kimosta a szék huzatát, és utána helytelenül szerelte össze a széket, akkor

leeshet róla, akár az ujját is becsípheti vele.

Az IKEA öt ilyen esetről is tud, melyek mindegyikében megsérült az áldozatok ujja. Három esetben

körömsérülés

is történt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.