A közmédia vezetői közpénzből kiutaztak Szingapúrba és Új-Zélandra, hogy megkérdezzék a helyi magyarokat, mit szeretnének nézni!!!

idióta rekordok
2017 január 25., 08:09
comments 255

„Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!” (Lukács 23:34)

Bár a következő hírtől joggal kerülhet tisztességes adófizető az őrület határára, kérem, mindenki próbálja megőrizni a hidegvérét. Ha kell, üljön le, mielőtt ezt elolvassa.

Az MTI ugyanis azt írja, hogy

a Duna World csatorna célkitűzéseiről, programjáról adtak tájékoztatást a közmédia vezetői kedden az új-zélandi Aucklandben a helyi magyaroknak.

Mint közölték, a találkozón Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató vezérigazgatója és Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató televíziós szolgáltatási igazgatója azt kérte az Új-Zélandon élő magyarokat, fogalmazzák meg igényeiket, hogy ennek megfelelően alakíthassák a csatorna programját.

Az MTI szerint az Új-Zélandon élő több ezres magyarság képviselteti magát a Diaszpóra Tanácsban is. A kilenc hónapja nyílt új-zélandi magyar külképviselet nagykövete is részt vett az aucklandi találkozón. Aki nem más, mint Szabó László Zsolt, az MTVA volt vezérigazgatója.

A közmédia vezetői előtte Szingapúrban találkoztak az ott élő magyarokkal a magyar nagykövetség szervezésében.

A következő napokban Új-Zélandon további két nagyobb magyar közösséget keresnek föl, majd a jelentős számú ausztráliai magyarság képviselőivel folytatnak eszmecserét a Duna World csatorna fejlesztéséről – írja az MTI.

Tehát az egész véletlenül sem úgy néz ki, mintha a tél leghidegebb időszakában elmentek volna nyaralni egy jót.

Gyorselemzés: #!!!&@%!$&€#!!!@& (ノಠ益ಠ)ノ

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt