A magyar mezőgazdaság betört a virtuális valóságba

TECH
2017 január 25., 13:03

Ezen a képen egy érdeklődő látható a virtuális térben:

Fotó: Balogh Zoltán / MTI
photo_camera Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Mindez a 35. AGROmashEXPO és 7. AgrárgépShow megnyitóján történt a budapesti Hungexpo vásárterületén, ahol az érdeklődők megtekintik az agrár-szakkiállításokat, amikkel egy időben rendezik meg a Magyar Kert, Szőlészet és Pincészet szakkiállításokat.

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter (első sor középen) és Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója (első sor balra) a szakmai díjakkal jutalmazott cégek képviselőivel az AGROmashEXPO és AgrárgépShow megnyitója után Budapesten, a Hungexpo vásárterületén (Fotó: Balogh Zoltán / MTI)
photo_camera Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter (első sor középen) és Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója (első sor balra) a szakmai díjakkal jutalmazott cégek képviselőivel az AGROmashEXPO és AgrárgépShow megnyitója után Budapesten, a Hungexpo vásárterületén (Fotó: Balogh Zoltán / MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.