Egy brit férfi szerint a Google műholdképén látszik, ahogy ő éppen arcon üt egy földönkívülit

külföld
2017 január 25., 09:43
comments 118

Remek emberek élnek ezen a bolygón, ilyen remek ember a Nagy-Britanniában élő John Mooner is, aki foglalkozását tekintve ufóészlelő. Mooner azt állította, hogy tavaly elrabolták őt a földönkívüliek, de ezt nem nagyon akarta elhinni neki senki.

Mooner azonban most megkérdőjelezhetetlen bizonyítékot talált a dologra: egy Google-műholdfelvételt:

Mooner szerint ezen a képen három űrhajó látszik a lakhelye fölött, tovább közelítve pedig láthatóvá válik a mindent elsöprő bizonyíték is:

Ezen a képen Mooner szerint ő szerepel, miközben arcon üt egy földönkívülit, egy úgynevezett szürkét. A szürke azonban épp blokkolja Mooner ütését.

Mooner szerint az a legfurcsább, hogy ő maga nem is emlékezett, hogy így megküzdött volna egy földönkívülivel. Szerinte ennek minden bizonnyal az volt az oka, hogy a szürkék kitörölték az emlékeit, mikor elrabolták. (Torquay Herald Express)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.