Egy brit férfi szerint a Google műholdképén látszik, ahogy ő éppen arcon üt egy földönkívülit

külföld
2017 január 25., 09:43
comments 118

Remek emberek élnek ezen a bolygón, ilyen remek ember a Nagy-Britanniában élő John Mooner is, aki foglalkozását tekintve ufóészlelő. Mooner azt állította, hogy tavaly elrabolták őt a földönkívüliek, de ezt nem nagyon akarta elhinni neki senki.

Mooner azonban most megkérdőjelezhetetlen bizonyítékot talált a dologra: egy Google-műholdfelvételt:

Mooner szerint ezen a képen három űrhajó látszik a lakhelye fölött, tovább közelítve pedig láthatóvá válik a mindent elsöprő bizonyíték is:

Ezen a képen Mooner szerint ő szerepel, miközben arcon üt egy földönkívülit, egy úgynevezett szürkét. A szürke azonban épp blokkolja Mooner ütését.

Mooner szerint az a legfurcsább, hogy ő maga nem is emlékezett, hogy így megküzdött volna egy földönkívülivel. Szerinte ennek minden bizonnyal az volt az oka, hogy a szürkék kitörölték az emlékeit, mikor elrabolták. (Torquay Herald Express)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt