Perverz zaklatók zaklatják perverzen Schobert Norbiékat

bulvár
2017 január 25., 05:44
comments 187

Schobert Norbi a Blikk címlapján borult ki. Azt mondta, rengeteg ember van, aki rosszat akar neki és a családjának, és már nemcsak a neten zaklatják őket, de a házukhoz is elmennek.

„Alakult a Facebookon egy csoport, ahol meghamisítják a fotóinkat és a legbetegebb dolgokat művelik velük. Nem elég azonban, hogy a neten gyalázzanak, a házunkhoz is eljöttek. Ledöbbentem, amikor viszontláttam a szemetünket, amit széttúrtak, még Réka intim holmijait is lefotózták. Fényképezték már a házunkat is, az udvaron pedig patkánymérges párizsit találtam. Olyan gyűlölet van ezekben az emberekben, hogy még a kutyámat is megölnék. Úgy szeretem, mint a gyerekemet” - mondta Norbi.

Norbi és Réka nem is engedik, hogy a gyerekeik regisztráljanak a Facebookon, mert attól tartanak, hogy akkor őket is zaklatnák.

A család tett már feljelentést is, de a Blikk szerint egyelőre így nem tud mit csinálni a zaklatókkal.

Norbiék ezért eldöntötték, hogy

a jövőben remeteként fognak élni.

Ezentúl nem fognak tévéstábokat sem beengedni a házukba, hogy így védjék a magánéletüket

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.