Új kihívások elé állva bizonyíthat Áder János húga

POLITIKA
2017 január 25., 11:35
comments 115

Orbán Viktor miniszterelnök január 16-i hatállyal, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter javaslatára Pölöskei Gábornét nevezte ki a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkárává a szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár, Odrobina László helyére – derült ki a Magyar Közlönyből.

photo_camera Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Pölöskei Gáborné (Áder János húga) tavaly március 1-től vezette a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot, előtte pedig az Emminél, a köznevelési intézményrendszer fejlesztéséért felelős helyettes államtitkárja volt.

A Klik élére szintén január 16-ával Solti Pétert, az Emmi intézményirányítási és finanszírozási rendszer kialakításáért felelős miniszteri biztosát nevezték ki. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt