Új kihívások elé állva bizonyíthat Áder János húga

POLITIKA
2017 január 25., 11:35
comments 114

Orbán Viktor miniszterelnök január 16-i hatállyal, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter javaslatára Pölöskei Gábornét nevezte ki a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkárává a szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár, Odrobina László helyére – derült ki a Magyar Közlönyből.

Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI
photo_camera Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Pölöskei Gáborné (Áder János húga) tavaly március 1-től vezette a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot, előtte pedig az Emminél, a köznevelési intézményrendszer fejlesztéséért felelős helyettes államtitkárja volt.

A Klik élére szintén január 16-ával Solti Pétert, az Emmi intézményirányítási és finanszírozási rendszer kialakításáért felelős miniszteri biztosát nevezték ki. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.