Bors: a veronai buszbaleset két súlyos sérültjét is DNS-vizsgálattal azonosítják

baleset
2017 január 26., 04:17
comments 31

A Bors úgy tudja, hogy a veronai kórház intenzív osztályán ápolt két súlyosan sérült férfit is DNS-vizsgálattal azonosítják az olasz hatóságok. Emiatt a hozzátartozóiknak sem engedik a látogatásukat. 

Polizia Di Stato / Anadolu Agency
photo_camera Polizia Di Stato / Anadolu Agency

Szijjártó Péter szerdán jelentette be, hogy a buszbalesetben elhunytak azonosítása és hazaszállítása valószínűleg áthúzódik a jövő hétre. A külügyminisztert az olasz hatóságok arról tájékoztatták, hogy a tűz miatti roncsolodás rendkívüli módon megnehezíti az azonosítást. Szijjártó szerint egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tragédiát. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.