Gyűjtést indított egy angol férfi a hős tornatanárnak, aki több gyereket megmentett a Verona mellett lángoló buszból

baleset
2017 január 26., 14:19
comments 58

Élete kockáztatásával több embert is megmentett a Verona mellett lángoló buszból a Szinyei gimnázium tornatanára, Vígh György, akinek saját gyerekei tragikus módon bennégtek a járműben. A tragikus balesetben összesen 16-an haltak meg. 

A gyűjtést egy Charlie Joseph nevű férfi indította a Gofoundme.com-on azért, hogy Vígh el tudja temetni a balesetben meghalt gyerekeit. Az elmúlt néhány napban 3000 angol font, vagyis több mint egymillió forint összegyűlt, a végső cél 30 000 font. (Index.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.