Habony üzlettársa szerint Európa új vezetője Orbán Viktor

2017 január 26., csütörtök 21:12
188

Lánczi Tamás: Európa új vezetője Orbán Viktor

címmel jelent meg anyag az MTI-ben. (Az állami hírügynökség rendszeresen hírt ad arról, hogy milyen véleményeket fejtenek ki az állami tévék stúdióiba meghívott emberek.)

Lánczi Tamásról azt kell tudni, hogy amellett, hogy a British American Tobacco nevű dohánymulti itthon cégétől is vesz fel fizetést felügyelőbizottsági tagként, van közös londoni cége Habony Árpáddal és Artur Finkelsteinnel, továbbá a Századvég elemzője, és a mai nappal kezdve a Figyelő nevű, eddig színvonalas és független, mostantól deklaráltan a Fidesz-sajtóhoz tartozó hetilapnak lett a szerkesztőbizottsági tagja.

Sajnos egyelőre nem lehet Lánczi szereplését visszanézni az M1 honlapján, ezért legyen itt az MTI összefoglalója, idézetekkel:

  • "Itt a politikai aratás, a bátor politika által elért eredmények besöprésének ideje."
  • "Lehet olyan hangokat hallani, hogy Európa új vezetője Orbán Viktor."
  • "Magyarország sokkal erősebb, mint volt. A magyar gazdaság rendben van, kivergődtünk az adósságcsapdából, és ma már sokkal többet lehet kimondani a világpolitikában is, mint korábban."
  • "Az EU központjában egy identitás nélküli elitek által felépített politikai rendszer működik, a magyar kormányfő pedig brüsszeli beszédével az oroszlán barlangjában ráncigálta meg az oroszlán bajszát."