A román táblabíróság betiltotta az Igazi Csíki Sör gyártását, és újra a Heinekennek kedvezett

SÖR
2017 január 27., 12:02

Az Igazi Csíki sör ezt a Facebookon közölte, ahogy azt is, hogy 30 napon belül meg kell semmisíteni minden tárgyat/eszközt. Az Igazi Csíki sör most 140 embert foglalkoztat Székelyföldön.

A poszt szerint a román ítélőszék annak ellenére döntött így, hogy december 9-én az Európai Márkahivatal másodfokon is nekik ítélte a márkát. Mint írják:

„Ez egy támadás egy székely vállalkozással szemben, amely felvállalta az identitását, a magyar nyelvet és szimbólumai használatát!”

A Blue Velvet idevágó része:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.