Budapest nem adja fel: csomó órát ragasztottak fel a Moszkva téri óra oszlopára

Budapest
2017 január 27., 16:40
comments 400

Péntek délután előre bejelentett akció keretében többen is órákkal jelentek meg az elátkozott Moszkva téri digitális óránál, és ezeket felragasztották az oszlopra. Olvasónk, László küldött képet a térről: 

photo_camera Fotók: Olvasónk, László

Az oszlopra még a régi Moszkva téri dobozóra egy kicsinyített verziója is felkerült. 

A Moszkva téri óra kálváriája hetek óta zajlik, miután a nemrég felújított tér digitális órája összevissza, sok órás késéssel járt, többen is órákat kezdtek el kiragasztani a térre. Ezeket többször eltávolították onnan a tér fenntartói, de a főórát közben nem sikerült megjavítaniuk, az jelenleg is ki van kapcsolva

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.