Az első Orbán-kormány gazdasági minisztere hibátlannak tartja a Momentum kezdeményezését

Hosszú interjút közölt Chikán Attilával, az első Orbán-kormány első gazdasági miniszterével, a Rajk Szakkollégium alapító igazgatójával az ATV

Ő személy szerint érzelmileg az olimpia mellett van, de egyáltalán nem tartja reálisnak, hogy egy olyan gazdasági helyzetben lévő ország, mint Magyarország súlyos veszteségek nélkül képes lenne megrendezni egy olimpiát

Nemcsak a

„sokat emlegetett korrupciós kockázat miatt”

hanem például azért is, mert az olimpiák esetében a tervezett költségvetés valahogy mindig elszáll, a költségek megemelkednek. 

Bár a Momentum Mozgalom népszavazási kezdeményezést nem írta alá ("nem gyakorolja a műfajt"), hibátlanul értelmes kezdeményezésnek tartja. Szerinte jó ötlet, hogy így mutatkozik be egy fiatal párt.

Az egykori Orbán-kormány minisztere úgy véli, a jelenlegi rendszer működésének nemhogy mindennapos része a korrupció, de ma a hatalmon lévők már nem is szégyellik, nem is titkolják, inkább megmagyarázzák, miért jó.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.