Nem lesz tilos többé magáncélra fotózni a Tescóban

ÉLET
2017 január 28., 06:59
comments 69

Bár távolinak tűnik, nem olyan régen még nem számított mindennaposnak, hogy az emberek kényszeresen mindent lefotóztak a telefonjukkal és azonnal feltöltötték Trash of Pest csoportba bevásárlás közben. Merthogy egyébként tilos, csak ez manapság senkit nem érdekel.

Az Index újságíróját egy magánéleti sokk arra ösztönözte, hogy utánajárjon, valóban tilos-e a boltban fotózni, vagy csak egy sértődött biztonsági őr találta ki ezt egyszer. Megkérdezte a Tescótól, akik azt felelték:

tényleg tilos, de átgondolták és felülvizsgálták a dolgot, hamarosan eltörlik az egészet.

Ezt azzal indokolták, hogy régen, aki boltban fotózott, csak konkurencia vagy újságíró lehetett, de most már úgyis mindenki okostelefonokkal mászkál. 

A hivatalos álláspont, hogy a szerelmednek és a családodnak magáncélra hamarosan nyugodtan küldhetsz képet a mandarinokról a Tescóból, de nyilvánosságnak készült felvételekhez továbbra is engedély kell, így például Royalszabit ugyanúgy ki fogják dobni:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.