Nem lesz tilos többé magáncélra fotózni a Tescóban

2017 január 28., szombat 6:59
70

Bár távolinak tűnik, nem olyan régen még nem számított mindennaposnak, hogy az emberek kényszeresen mindent lefotóztak a telefonjukkal és azonnal feltöltötték Trash of Pest csoportba bevásárlás közben. Merthogy egyébként tilos, csak ez manapság senkit nem érdekel.

Az Index újságíróját egy magánéleti sokk arra ösztönözte, hogy utánajárjon, valóban tilos-e a boltban fotózni, vagy csak egy sértődött biztonsági őr találta ki ezt egyszer. Megkérdezte a Tescótól, akik azt felelték:

tényleg tilos, de átgondolták és felülvizsgálták a dolgot, hamarosan eltörlik az egészet.

Ezt azzal indokolták, hogy régen, aki boltban fotózott, csak konkurencia vagy újságíró lehetett, de most már úgyis mindenki okostelefonokkal mászkál. 

A hivatalos álláspont, hogy a szerelmednek és a családodnak magáncélra hamarosan nyugodtan küldhetsz képet a mandarinokról a Tescóból, de nyilvánosságnak készült felvételekhez továbbra is engedély kell, így például Royalszabit ugyanúgy ki fogják dobni:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt