Piros Zsombor megnyerte az ausztrál junior teniszbajnokságot

sport
2017 január 28., 09:04
comments 68

A 17 éves Piros Zsombor az melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság szombati döntőjében 4:6, 6:4, 6:3-ra legyőzte az izraeli Isai Olielt a juniorok versenyén. 

Az MTI tudósítása szerint remekül alkalmazkodott a szeles körülményekhez, stabilan tartotta játékban a labdát fizikai fölényben lévő riválisa ellen, és 1 óra 52 perc elteltével győzött.

Piros a második magyar férfi teniszező, aki a juniorok között Grand Slam tornát nyert, előtte 2010-ben Fucsovics Mártonnak sikerült ez Wimbledonban. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.