Nem engedték az Allee biztonsági őrei, hogy Juhász Péter aláírásokat gyűjtsön az olimpia ellen

POLITIKA
2017 január 29., 12:08
comments 673

Juhász Péter a Momentum Mozgalom olimpiaellenes népszavazásához gyűjtött aláírásokat az Allee bevásárlóközpont előtt, amíg körül nem állták az Allee biztonsági őrei. Az őrök szerint Juhásznak arrébb kellett volna tennie az aláírásgyűjtő pultot, mert az a terület, ahova először felállították, még a földhivatali nyilvántartás szerint az Allee területe.

Juhász hiába érvelt azzal, hogy a gyülekezési törvény szerint minden, a nyilvánosság számára nyitott terület közterület jelleget kap, a biztonsági őrök nem hittek neki. Azt sem akarták engedni, hogy az íveket aláírók megközelítsék a pultot.

Némi szóváltás után Juhászék rendőrt hívtak, és a járőrök Juhász Péter Facebook-posztja szerint neki adtak igazat, így maradhattak a tervezett aláírásgyűjtés végéig.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.